Summer

I have been really busy and I haven’ had any time to blog, upload photos, take photos of my work, etc… Things are getting done but I just can’t keep up!

I’m off work for a couple of days and this morning, instead of starting the usual routine in the house, I took Conor in the buggy and walked down the road to the beach. We’re so lucky we can enjoy this spot just a couple of minutes from our door!

photo

The weather is fantastic, it has been like this for 3 days now and I’m sure it won’t last so we did have to go out and suck in all this energy. It’s the first time in the year that I can get to wear a skirt, strap top and sandals! Conor fell asleep (and who wouldn’t in such a nice relaxing atmosphere!), and I deeped my feet into the water, sat on a rock and just stayed there for a good while, listening to the birds, smelling the sea and spotting a curious seal looking at me. Seals are always showing up their heads when the water is calm like this. It’s just magic!

I hope it stays like this all day so I can take Hana down after she comes back from play school.

photo copy 2

He estat superocupada aquests dies i no tinc temps d’escriure, de descarregar fotos, ni de fer-ne! Vaig fent i les coses es van enllestint pero es que no hi ha temps per a res mes!

photo copy 3

Tinc dos dies lliures a la feina i aquest mati, abans de comenc,ar amb la rutina de sempre, he decidit caminar cap a la platja amb el Conor. Tenim molta sort de poder gaudir d’aquest raconet que esta nomes a uns minuts caminat des de casa. El temps que esta fent es increible, des de fa tres dies, i com que se que no durara gaire, he aprofitat per deixar-ho tot i sortir. Es el primer cop de l’any que em poso una faldilla, una samarreta de tirants i sandalies… El Conor s’ha adormit profundament, (i no me’stranya amb la calma que hi havia), i jo m’he remullat els peus, m’he assegut en una roca una bona estona per escoltar els ocell, olorar el mar i descobrir una foca que m’estava mirant! Es molt normal veure foques que treuen el cap encuriosides quan l’aigua esta aixi de calmada. Es magic.

photo copy

Espero que segueixi aixi de bo tot el dia i aixi podre tornar-hi amb la Hana quan arribi de l’escola. 

Advertisements

12 Comments

Filed under FAMILIA, IRELAND, IRLANDA, PHOTOGRAPHY

12 responses to “Summer

 1. What a beautiful day! Sounds just perfect x

  • It was, I even have a tan! but well, I have the typical skin of a Mediterranean creature and tan in just a few minutes… I really needed the energy from the sun though

 2. Rana

  So beautiful, Irena! It makes me want to come back to Ireland right away.

 3. Quin paissatge més bonic! Per aquí triga en arribar la calor, però esperem aviat gaudir també de la platja! Aprofita els dies de descans ;).
  Fins aviat!!!

 4. g.

  Nena… quina enveja!! Aquí ha tradat molt en arribar la calor, i de vancaecntes o dies de descans… fins l¡agost res de res!! Aprofita cada moment…
  gemma
  (et passo el nostre nou blog: http://noemtoquislesagulles.blogspot.com.es)

 5. Ostres Irina! Quina preciositat de lloc i n’hi han foques? Ens has de passar unes fotos, sembla un lloc idílic 🙂

 6. Si si, el lloc es fantastic! llastima que de dies aixi no en tenim gaires… ara mateix esta plovent (14/6/2013). Buf… mai no saps quan veuras una foca, i fer una foto es molt dificil amb la meva camara… pero si que n’hi ha, si… de dos tipus: la foca grisa i la foca comuna, pero si vols que et digui la veritat,
  no se quina era la que vaig veure, nomes vaig veure-li el cap!

 7. Quina enveja Irina, quin lloc tan preciós!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s