MORE BUTTONS… MÉS BOTONS…

… però aquest cop els he fet jo!
Recordeu el meu post sobre la meva petita col.ecció de botons…?
Feia tant de temps que tenia el material preparat i mai no trobava el moment per posar-me a fer botons. Per fi, ahir a la nit, ho vaig probar… quin perill! una altra adicció a la llista…!
De moment només he fet servir un color i un diseny d’estampat. Tinc molts més colors i més idees al cap. La intenció és afegir una secció de botons i medallons a la paradeta del mercat d’artesania del proper Nadal, així que encara tinc temps de fer-ne molts més.

… but this time I made them myself!
Do you remember my post about my little button collection
I had the material and tools ready for a long time but I could never find the right moment to have a go at making buttons. Finally, I tried it last night and oh dear… I have another addiction…!
So far I’ve only tried one colour and one pattern. I have plenty more colours and ideas in my head. I’d like to sell my handmade buttons and medallions in the craft fair next Christmas, so I have plenty of time to make more.

un medallo 
a medalion 


Ja anire mostrant-ne més.
I’ll show you some more soon.

Advertisements

6 Comments

Filed under BOTONS, BUTTONS

6 responses to “MORE BUTTONS… MÉS BOTONS…

  1. Són molt bonics Irina!!! Jo vaig comprar material per fer-ne i encara no m'he atrevit!! Segur que també enganxa! Quin perill…

  2. Molt bonics Irina tindràs molt èxit!

  3. M'encanten Irina! Com els has fet?Per cert, no vas dir res de com t'havia anat la parada d'aquest nadal. Vas tenir èxit? Segur que sí, i aquest botons i medallons volaran! Sort!

  4. Alfinal no vaig poder posar la parada! Se'm va espatllar la maquina de cosir i em va fer perdre molt de temps per a poder fer coses. Despres, com que eren els primers mesos d'embaras, em sentia molt cansada, amb molta son i marejada, i no vaig poder fer tot l'stock que volia…Espero que aquest cop em surti be!

  5. Ai caram! I com coi es fa això? ??? Molt xulos!! Saps què? millor que no m'ho expliquis que encara em vindran ganes de fer-ne… tot i que per una jaqueta que m'he fet ara m'hi falta un botó ben gran…. jejejej haurem de venir a Irlanda!!

  6. ha ha! Tambe tenia pensat fer-ne de grossos. Doncs ja te'n faig un! De quin color el vols?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s