chunky chocolate and banana bread – pa de pessic amb xocolata i platan

PA DE PESSIC DE PLÀTAN I XOCOLATA

Crec que ja és hora de compartir una recepta. Amb uns quants plàtans madurs que tenia m’ha sortit això. Està bonísim!

En un bol, barrejeu els seguents ingredients:
230 gr de farina de reposteria
200 gr de sucre
1 cullaradeta (de cafe) de bicarbonat de soda
1 culleradeta (de cafe) de llevadura en pols
un polsim de sal

En un altre bol hi barrejeu aquests:
3-4 plàtans madurs ben aixafats
2 ous mitjans mig batuts
115gr mantega desfeta (però no calenta)
essència de vainilla

Aneu afegint els ingredients secs (del primer bol) al bol de la massa anterior remenant amb una espàtula fins que quedi una massa lligada. Afegiu-hi:

100gr de xocolata negra (70% cacau) trencada a trocets

Barrejeu bé la massa hi aboqueu-la en una motlle de plum cake, enforneu-lo a 180C (amb el forn pre-calentat) durant uns 50 minuts o quan un hi claveu un ganivet surti net.
Deixeu refredar abans de llençar-vos-hi, o no…

CHOCOLATE AND BANANA BREAD

I think it’s time for a recipe… I had those ripe bananas getting a bit too ripe so I came up with this. It’s a winner!


Mix all these ingredients into a bowl:
230 gr self-rising flour
200gr sugar
1 tsp baking soda
1tsp baking powder
pinch of salt




And mix all these into another bowl until well blended:

3-4 ripe mashed bananas

2 medium eggs lightly beaten
115gr melted butter
vanilla essence


Add the dried ingredients slowly into the previous mix stirring gently with a spatula and add:

100 gr chopped dark chocolate

When it’s all nicely blended pour it into a loaf tin and bake in a pre-heated oven at 180C for about 50 minutes, or until a skewer comes out clean when inserted in the centre. 
Leave to cool before jumping on it, or not…




3 Comments

Filed under CUINA - COOKING

3 responses to “chunky chocolate and banana bread – pa de pessic amb xocolata i platan

  1. Hola Irina, acabo de descobrir el teu bloc i em sembla fantàstic! Començaré fent servir aq recepta, però la faré en versió gluten free i lactosa free, ja t'explicaré que tal!T'anoto amb els blocs preferits! Gràcies i fins aviat!

  2. Moltes gracies Anna! a veure que tal et surt. tot es experimentar…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s