PETITS PROJECTES FACILS /SIMPLE LITTLE PROJECTS

Tenia aquest projecte a la llista de coses per fer des de feia molt de temps. En fare mes, perque es molt rapid i es un bon detall per regalar. El tutorial els de Noodlehead.

I had this project in my to-do list for a long time. I going to make some more, they’re real fun and easy and they make a nice gift too. I followed the tutorial at Noodlehead.Clica aqui per guanyar dos llibres!          Click here to win 2 books!

Advertisements

5 Comments

Filed under COSTURA- SEWING

5 responses to “PETITS PROJECTES FACILS /SIMPLE LITTLE PROJECTS

  1. Són molt bonics, i les robes m'encanten! Vaig a xafardejar el link.

  2. Irina t'han quedat estupendes!!jo les vaig intentar fa temps, però no em van quedar tant bé… ho hauré de tornar a intentar!Enhorabona!!

  3. Mira que bé! Jo també ho tinc pendent i si dius que és tan ràpid potser m'hi animo aviat… :-DT'han quedat molt bé!!! i les teles xulíssimes

  4. Olé, que xules, jo m'hi vaig intentar barallar i no me'n vaig sortir massa bé, ho tinc a la llista de coses pendents.De moment estic liada a fer pantalons!!

  5. Bet

    Hola Irina,que xulus aquests monederes, ja havia vist el tutorial, però no m'hi entenc amb el final. Si al final em decideixo, ja et demanaré que m'ho expliquis.Ah, hi ha un regalet per tu al meu bloc, jiji…PetonsBet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s