MES BLOCS – MORE BLOCKS

bloc 6

Em falten dos blocs mes per posar-me al dia amb el quilt long de The Moose on the Porch. Aquest cap de setmana la maquina esta treient fum!
Per fi he pogut esbrinar el problema que tenia amb la tensio, es que no posava be el fil de dalt… (problema tipic de principiant amb maquina nova… )
i quina diferencia ara! el soroll que fa es tan diferent, ja deia jo que alguna cosa no anava be.

bloc 3
I have 2 blocks left to catch up with the quilt along from The Moose on the Porch. This weekend my sewing machine is going at full steam! I finally found out what was wrong with the tension. Of course it was my fault, I wasn’t threading the upper threat right. New machine and not quite experienced yet… recipe for disaster LOL. What a difference now, even the noise is different!I knew there was something that wasn’t right.


bloc 6
Aqui podeu veure els blocs 3 i 6 . El bloc 6 m’agrada forc,a.  Sempre tiro per les figures geometriques jo… Pero segueixo tenint problemes alhora de cosir en diagonal i fer triangles. Un cop planxat obert no m’acabava de quadrar del tot, pero tampoc es veu tant quan el bloc complet esta cosit.
bloc 3

Here you can see block number 3 and 6. I really like block 6, I made a variation with the second fabric choice. I’m always drawn by geometric shapes. I still have some trouble when I have to sew diagonally to make triangles. They never come out right when I press them open, but once the block was sewn it didn’t look that bad.

Advertisements

5 Comments

Filed under PATCHWORK

5 responses to “MES BLOCS – MORE BLOCKS

  1. M'agrada molt el segon bloc sis que has fet, amb la convinació de teles. És increïble, és la mateixa estructura que el primer bloc sis que has fet, però amb una altra distribució de les teles com canvia, això és el que més m'agrada del patchwork, mai res és igual! T'estan quedant molt bé!!!

  2. Si, a mi tambe es el que m'agrada mes del ptchwork. El mateix bloc pot sortir de mil maneres diferents!

  3. M'encanten a mi com l'esquimal m'agrade més el segon 6 que el primer, i el segon 3 també :-DPerò per mi t'han quedat pefecte… com que les imperfeccions jo no les veig… si no ho dius no ho sé 😀

  4. Ei totalment d'acord el segon sis i el segon tres.Noia em deixes impressionada.. i les imperfeccions deu ser si t'ho mires amb lupa que jo no les veig pas!!!

  5. es que tinc una camara especial que quan fa fotos ho arregla tot!;-P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s