PA DE PESSIC – SPONGE CAKE

Despres d’uns quants dies sense poder bloguejar, entre el canvi de casa, la instal.lacio d’internet i tot plegat, ja va sent hora de tornar a posar tot aixo en marxa.

Ahir vaig fer un pa de pessic per celebrar l’aniversari d’en Fergus i vaig pensar que aquesta recepta, tant senzilla, es mereix el seu lloc en aquest blog:

So after a few days without being able to blog, because of the moving, the new connection to the web and all what involves unpacking and rearranging furniture, it’s about time to start posting.


I made a sponge cake yesterday to celebrate Fergus’ birthday and I thought that this simple recipe deserves its own spot in this blog:

ingredients

6 ous petits
125gr sucre
125gr farina
10 gr llevat en pols
6 small eggs
125gr caster sugar
125gr self-raising flour
10 gr baking powder
1. Batre els ous amb el sucre fins que quedi una massa blanca i voluminosa.
2. Tamisar la farina i el llevat 3 vegades i anar afegint-ho a la massa d’ou molt a poc a poc i remenant amb una espatula.
3. Abocar-ho en un motlle umtat amb mantega i paper vegetal i coure-ho al forn durants uns 30-40 minuts a 180C.
4. Quan estigui fred, podeu tallar-lo per la meitat i posar mermelada de gerds i nata muntada. Decoreu-lo amb mes nata a sobre i unes quantes maduixes, gerds i avajoneres…
1. Beat the eggs and the sugar until they become very pale and have doubled its volume.
2. Sift the flour and baking powder 3 times before adding them to the egg mixture very slowly (one spoonful at a time) and fold it with a spatula.
3. Pour the mixture into a greased tin and bake for 30-40 minutes at 180C.
4. When it cools down, cut it and fill it with raspberry jam and cream. Decorate the top with cream, strawberries, raspberries and blueberries.

7 Comments

Filed under CUINA - COOKING

7 responses to “PA DE PESSIC – SPONGE CAKE

  1. ostres quina gana que m'ha entrat jeje…com ha anat tot??? ja tens el cosidor muntat??😀 que guai no?

  2. mmmmmm quina bona pinta!!!!!!!!gràcies per la recepta, a veure si m'hi poso!aaah el gerro pintat t'ha quedat genial.

  3. MMmmmmmm that looks incredible I wish you could upload smells on blogger!Kandi x

  4. Hola quan temps i quina pinta aquest pastis. Ja esteu ben instal·lats? A punt per començar a fer cosetes. M'ha alegrat tornar a saber cosetes del petit taller!

  5. Moltes gracies!el petit taller esta mig muntat, quan el tingui tot ben enllestit ja us l'ensenyare…com costa endrec,ar!!!!tinc pendents penjar algunes tutorials tambe.

  6. Hola Irina, moltes gràcies per la teva visita al meu bloc.Quines coses tan fantàstiques que fas! T'aniré llegint :-)Una abraçada,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s